ERHAN AHMET INCI LISESI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ERHAN AHMET INCI LISESI RESMI WEB SITESI, ERHAN AHMET INCI HIGH SCHOOL OFFICIAL WEB SITE

AnasayfaPortalli-yayınGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

WWW.DERSHANET.ORG ÜCRETSİZ DERSANE !!!!

YazarMesaj
Admin

Admin

Erkek

WWW.DERSHANET.ORG  ÜCRETSİZ DERSANE !!!! Empty
MesajKonu: WWW.DERSHANET.ORG ÜCRETSİZ DERSANE !!!!   WWW.DERSHANET.ORG  ÜCRETSİZ DERSANE !!!! Icon_minitimeSalı Kas. 27, 2007 10:14 pm

WWW.DERSHANET.ORG  ÜCRETSİZ DERSANE !!!! Internetd
ÖSS adayı öğrencilerimiz için dev bir hizmet! Video dersler, konu testleri, ÖSS deneme sınavları, rehberlik, yeni ÖSS Sistemi ve daha neler neler...
http://www.dershanet.org

WWW.DERSHANET.ORG  ÜCRETSİZ DERSANE !!!! Ucretsiz
Dersh@net.org 27 Kasım 2007 Salı günü saat 11:00'da açılışı yapılmış, 28 Kasım 2007 Çarşamba faaliyete geçmiştir.

WWW.DERSHANET.ORG  ÜCRETSİZ DERSANE !!!! Anaresim
Sevgili Gençler,

Sosyal, kültürel ve bireysel boyutları aynı anda içinde bulunduran eğitim, yaşadığı toplumda etkin ve çağın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirebilmenin tek yoludur. Bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin nitelikli ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler olarak hayata atılabilmesi için eğitim alanında yeni yatırımlar yapıyor, kaliteli eğitime tam destek veriyoruz. Bu bağlamda ÖSS ve OKS’ye hazırlanan siz değerli gençlerin ücretsiz üyelik sistemiyle yararlanabileceği sesli ve görüntülü ünite derslerinin, konu testlerinin, ÖSS-OKS deneme sınavlarının bulunduğu ayrıca, motivasyon hizmetlerinin de verildiği İnternet Dershanesi Projesi’ni hayata geçirdik.

Bu projenin size faydalı olmasını umuyor ve derslerinizde başarılar diliyorum.
Kadir TOPBAŞ (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı)
http://www.dershanet.org

WWW.DERSHANET.ORG ÜCRETSİZ DERSANE !!!!
1 sayfadaki 1 sayfası